19 november 2007

Av og til våkner man opp og innser at man trenger å forandre litt på prioriteringene sine..

F. eks. når man forskrekket kommer til bevissthet klokken fem på ettermiddagen uten verken sminke (jeg orker aldri styre med sminkefjerner når jeg er full, så det sier muligens noe om hvor mye det regnet kvelden før), rødvinslepper eller rødvinstenner (som er noe bekymringsverdig siden jeg sikkert klarte å helle i meg tusen glass rødvin på de få timene jeg var ute), men derimot med monsterkul i bakhodet, blåmerke på armen og festbuksen hengende pent på en knagg ved siden av ytterjakken i gangen for så vagt å erindre at man har sittet i en taxi uten å ha en anelse om hva gaten en bor i heter. Da er det ikke spesielt oppløftende å oppdage at man har Savex, kamera og tusen småmynter intakt, men mangler den vesle blå pungen med studentbevis og bankkort i. Passet mitt forsvant for flere måneder siden, så om politiet skulle stoppe meg på gata nå antar jeg at jeg er et prakteksempel på en ulovlig innvandrer, dokumentløs som jeg er..

I slike situasjoner er det intet mindre enn 'lovely' å ha en nylig ankommet Elisabeth som anser at den eneste løsningen på en vanskelig søndag er å gå og drikke litt mer rødvin, bare sånn for sikkerhets skyld.

---------------

Soundtrack: Clint Mansell - Requiem for a Dream (Orchestral Version)

5 kommentarer:

Frank sa...

er rødvinslepper røde? og, trenger man sminke da?

Elisabeth sa...

Du får ta opp øldrikkinga igjen, da er det ingen som kan se at du har vært på grøftefylla
i det heletatt!
Funker for meg... =)

Sif sa...

Frank: Rødvinslepper er blålilla, rødvinstenner er gråblå. Sminke er i mitt tilfelle mascara. Den ligger gjerne fra øyebryn til kinn når jeg våkner etter at Elisabeth har tvunget meg ut på rangel. Om man trenger den? Det spørs på formen, tror jeg :)

Eisabeth: Det tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå på lørdag.. dvs, om vi er flinke og skriver tusen ord om dagen før det, altså...

Elisabeth sa...

Det årnær vi lett!
Jeg er vel i og for seg allerede 1000 ord på etterskudd ...så åssen i all verden skal jeg rekke å bli ferdig med 3 essay lurer jeg veldig på!! ANGST

*surfe litt til på YouTube*

Sukk...

Sif sa...

Jeg tror jeg går og legger meg igjen, jeg...

*Lært av Elisabeth*