15 november 2007

Jeg har innsett at når bloggen min IKKE er en samling gamle YouTube videoer så handler den stort sett om Elisabeth. Til og med når Elisabeth ikke er her handler den på en måte om Elisabeth...

Gjeldende spøk har stort sett vært 'du vet jeg er hjelpeløs uten deg, Elisabeth!' Dette av ulike grunner det ville være ufint å komme inn på akkurat nå, men nå som Elisabeth har vært hjemme i Norge i over en uke begynner jeg å lure litt på hvor mye sannhet det egentlig ligger i denne gamle spøken..

I løpet av den siste uken har det nemlig forekommet at jeg har:

* kjørt buss frem og tilbake til universitetet hver eneste dag (Elisabeth og jeg har en avtale om at vi skal gå til universitetet hver dag, siden det er billig og bra både for kropp og sjel...).

* laget hull i alle sokkene mine (Hva nøyaktig det er Elisabeth er forventet å bidra med når det gjelder dette problemet er noe uvisst, men det har ikke skjedd tidligere, så noen sammenheng må det jo være).

* pådratt meg en alvorlig forkjølelse i forsøk på å være så engelsk så mulig (dvs. gå med sommeklær i november).

* drukket uforholdsmessig mye gin i forsøk på å bekjempe nevnte forkjølelse.

* innsett at gin bare gjør forkjølelse morsommere, ikke bedre, deretter gått og kjøpt engelske vidunderpiller bare for å innse at engelske vidunderpiller blir man så glad og frisk av at man godt kan gå og drikke enda mer gin siden det var så grådig artig dagen før.

* oppdaget at man fremdeles har evnen til å være akkurat så sjarmerende at gamle menn gjerne spanderer både en og fem og ti gin-og-tonic på en stakkars ensom pike som er ute og hører på eksperimenell blues på egenhånd.

* drukket akkurat så mange gin-og-tonic på gamle menn sine regninger at man gjerne avtaler dobbel dejt på Elisabeths og sine egne vegne med far-og-sønn som tilbyr enda mer gin-og-tonic.

* opplevd midlertidig hukommelsestap og gått rett forbi huset der jeg bor. Vel, det skjer av og til når Elisabeth er med også, så det tar jeg ikke så tungt. 'Åj, HER er det jeg bor, ja...'

* dekket både soveromsgulv og baderomsgulv med gåsefjær for så å konkludere at dynen på det store soverommet lekker.

* hatt uventet stor moro av å støvsuge opp igjen nevnte gåsefjær (vi har et monster av en støvsuger stående i kottet som jeg ikke har hatt noen interesse av å hilse på før akkurat nå som Elisabeth - førstestøvsuger- har dratt hjem til Norge. Det viser seg at støvsugeren er akkurat like skummel som tidligere nevnte hysterisk morsomme engelskmenn og akkurat like lett å forstå seg på; hurra for meg og støvsugeren).

* sølt hårfarge på teppet og veggene på badet (selvsagt har vi vegg til vegg teppe på badet, vi er da erkebritiske så det holder her i nabolaget).

* grått veldig mye over engelske damer som synes de er stygge nakne, men likevel stiller opp nakne på tv for å lære å se bra ut nakne.

* mottatt nyheter fra Høyskolen i Østfold om at det er fullstendig nytt for dem av Elisabeth og jeg driver og utveksler i York... Faktisk...

Jeg lurer på Elisabeth; kommer du muligens 'hjem' snart?

Jeg tror jeg trenger hjelp...

----------------

Soundtrack: Arctic Monkeys - Mardy Bum

4 kommentarer:

Frank sa...

gin óg crazypills! wow. det høres skummelt morsomt ut. jeg så nettopp for meg et "fear and loathing in las vegas"-scenario med masse gåsefjær..

Sif sa...

Det er bemerkelsesverdig hvor ofte livet mitt kjennes ut som 'Fear and loathing..' i grunnen...

*gruble*

Disse hysteriske gåsefjærene oppdaget ikke jeg før morgenen etter at de hadde åpenbart seg, altså, så jeg brukte en hel natt på å irritere meg over kløe overalt der det kan klø uten å forstå hvorfor...

Elisabeth sa...

Hahaha, hva i all verden er det egentlig du har drevet med?
Trodde vi hadde blitt enige om at gin og tonic ikke er bra for noe? =)(Spesielt ikke i kombinasjon med superpiller...)

Jammen på tide at jeg kommer tilbake og tar litt ansvar igjen!

Far og sønn date? Vet ikke helt hva tankegangen bak dette var men...det regner jeg ikke med at du gjør heller...
*brøler ut i latter* =D

Sif sa...

Å, men jeg skal viise deg, Elisabeth!

Søteste, søteste mannen som jeg drev og sparket på da han tre meter lange mannen fra Hull fant ut at han måtte stå rett foran meg akkurat når The Revelator Band skulle spille 'Hell, Hull and Halifax'.

Bare at det funker jo ikke det, når du fremdeles sitter i Norge pga. 'tåke' *hoste*

Gin og tonic er forøvrig overraskende bra for fyllesyken, så nå har vi NYE regler, HAHAAAAAA!!!!

(Gi meg en uke hjemme alene og jeg tar over verden.. moahahahahahah)