02 april 2008

Hjelp..

Noe av det mest irriterende jeg vet er når jeg har låst døren på jobben for å gå på do (det må man nemlig når man er bare Sif på jobb i altformangetimer), bare for å innse at jeg nok en gang har rotet bort nøklene mine når jeg kommer ut igjen.

Det resulterer i frustrerte kunder som ikke kommer seg inn i butikken og en ultrastressa Sif som ikke kommer seg ut av den og lurer på om hun skal måtte bli i den hjemsøkte butikken i hele evigheten eller i alle fall til noen andre skulle finne på å komme på jobb...

Om dette skjer ofte spør du? Stort sett én gang om dagen.

----------------

Soundtrack: The Jackson Five - Blame It On The Boogie

5 kommentarer:

Silje sa...

Du er nå søt, er du :)

frikke sa...

I know who you are, frøken :)

Kan ikke huske du låste deg så mye ut fra rommene på Skjeberg, egentlig. Men nå kan det være at det var vanlig for alle der å gjøre slikt.

Sif sa...

Silje: *rødme*

Frikke: Men husker du muligens at jeg til stadighet kom for sent fordi jeg var én av to hjemmeboere som hadde store problemer med å rekke bussen fra Fredrikstad? :D

Som LeifetiLeif sier; se etter naturlige forklaringer FØRST, og så kan vi fly etterpå!

Det var senest i fjor sommer jeg prøvde hardt å knuse vinduet på hybelen min med en plaststol fordi jeg hadde glemt nøklene mine på nachspiel husker jeg.. Det gikk ikke.

frikke sa...

hehe... joda, stemmer at jeg husker at denne bussen fra Fredrikstad var på merkelig vis forsinket i tide og utide :) Forresten, ble det flere fokehøyskoleopphold etter Skjeberg? Mener det var en liten hobby for deg det å være folkehøyskolestudent ;-)

Sif sa...

Det gjorde ikke det, altså.. jeg gikk over til å være slubbert og deltidsansatt på heltid :)

Men det hadde smakt med et år på folkehøyskole nå, det skal jeg ærlig innrømme.. dvs, Hiof er ikke så fryktelig langt unna, men likevel.. :)