25 mai 2008

Engelsk bil, engelsk bil...

Nei, det hjelper ikke at jeg har vært tilbake i Norge i snart fem måneder. Jeg blir mer og mer anglofil for hver dag som går. På min egen, lille måte altså. 'I England..' sier jeg. 'Da jeg var i York, vet du..' forteller jeg minst én gang om dagen. 'Bli med og se hva jeg mener en gang?' spør jeg håpefullt, men det er ingen forståelse å spore noe sted. Så når jeg er desperat etter et skudd er jeg nødt til å ty til YouTube.

Nå skal dere få se mannen som står for dosen min i disse dager.

Jim Sturgess representerer på en skrudd måte alt jeg savner ved England akkurat nå. Dessuten er Across the Universe en ordentlig godfilm som man ikke kan unngå å få bobler i magen av :)

Tuva, DU skjønner hva jeg mener, ikke sant? Vi er sånn passe wannabe-'pale young anglicans' begge to, mener jeg...

Uansett; enjoy (vent til han synger!!!):Iih!!!

----------------

Soundtrack: The Beatles - I Wanna Hold Your Hand

P.S: Jeg tror jeg nettopp har begynt å ane hva som EGENTLIG er det 'typisk engelske' ved engelske menn(esker), og jeg synes det er fryktelig morsomt å se på gamle opptak av The Beatles og finne igjen disse trekkene hos dem.

4 kommentarer:

Anett sa...

Åh, som jeg smilte da jeg så denne posten! Jeg digger filmen - har sett den tre ganger nå - og Jim Sturgess er bare fabelastisk!
Hurra nå ble jeg glad, sif, skikkelig også:-D Takk!

Sif sa...

Hurra!

Jeg VISSTE det måtte være flere av oss!

*twiste*

Aller mest er det blikket hans for meg - det blikket når han synger 'mhmhmmhmhmhmmh' :D Jeg ser ikke så mye filmen om og om igjen som jeg har den stående på og ser denne her sangen på nytt og på nytt...

Tuva sa...

Åh, Siv... Jeg vet, jeg vet, jeg vet. Og hvor mange setninger har jeg ikke innleda med 'da jeg var i York vettu--' til alles eksasperasjon. For å spe på med litt unødvendig anglifikering av norsken min. Ikke snakk til meg om Pale Young Anglicans! Jeg har vært på konsert og klemt Carl Barât og det ser nå stygt ut som om jeg kommer til å forbli singel resten av livet siden jeg aldri kommer til å bli fornøyd med noen andre.... Vi skal ikke bare flytte til London og starte opp en pub, da? Blås i det studieopplegget!

Sif sa...

Ok!