17 august 2007

På tur

Mennesker som sover på flyplasser ser underlig hjelpesløse ut der de vagler på ukomfortable benker mens de prøver å slappe av og passe på bagasjen sin på én gang.

Jeg? Jeg leste Harry Potter og spiste sjokolade i fire timer før jeg kom på at det kanskje var lurt å sove litt siden jeg muligens kom til å ha noe sted å slappe av før om enda tolv timer.

Akkurat da kom en mann på at han måtte støvsuge akkurat der jeg lot som om jeg sov. Han ble sint da jeg fortsatte å late som om jeg sov og begynte å kaste stoler rundt på parketten. Da leste jeg litt mer Harry Potter.

Jeg vil ikke kalle meg selv bereist, men jeg har nå vent meg til alle de nye sikkerhetsreglene, da, sånn at jeg pent har puttet alt løsgods i ryggsekken, tatt av beltet og legger laptopen fint for seg selv i en plastikkboks for separat scanning når jeg kommer til sikkerhetskontrollen. Så går jeg veloppdragent gjennom uten at det så mye som småpiper fra pipedingsen.

Likevel skal de kroppsvisitere meg. Sukk.

Det er kanskje ikke uvanlig å se flesteparten av gjestene i baren starte dagen med alkohol når man reiser fra Newcastle, men å spise full engelsk frokost og kose seg med en pint ved siden av, det må da være feil?

Nå skal jeg ikke påstå at å spise en stor porsjon bønner i tomatsaus når man er på vei for å hilse på en av Mennene med stor M var særlig gjennomtenkt heller, men jeg klarte ikke beherske meg. Beherskelse er ikke min sterkeste side.

Da jeg satt på bussen uten å vite hverken hvor jeg skulle eller hvor langt det var eller om jeg i det hele tatt kjørte i riktig retning slo det meg at jeg visst ikke hadde tenkt gjennom denne turen særlig godt...

Noen (muligens alle bortsett fra Elisabeth) vil kanskje si det er riktig så uforsvarlig å reise alene til et fremmed land for å hilse på tilfeldige festivalbekjentskaper, men jeg tenker nå at en fyr som bruker hele lunsjen sin på å sykle firmasykkelen ned til sentrum for å overlevere husnøklene sine til tilsvarende tilfeldige festivalbekjentskaper ikke nødvendigvis er så dumme å besøke...

Jeg tror det blir bra, jeg. Så får det bli som det blir etterpå.

P.S 1: Damen i baren kunne ikke servere meg to stekte egg på toast med bønner til, men bønner på toast med stekt egg til, DET kunne jeg få.

P.S 2: Ja, det er flere Menn med store M'er akkurat nå, selv om noen nok vil velge å kalle de Gutter med store G'er. Jeg, derimot, har bodd i England i to uker nå, så jeg velger bare å late som ikke.

Takk for meg.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Haha synes jeg ser det for meg der du sitter på flyplassen og koser deg med sjokolade og Harry Potter!:)
Er forresten veldig fornuftig å reise på tur alene, treffer jo så mange hyggelige mennesker på den måten! + Bonus at ingen egentlig kjenner deg, så ikke så farlig om man er litt udregelig full en dag (noe du og jeg ALDRI er..fnis)

Sif sa...

Så langt har jeg sett mye på en kjempespiker Dublin har satt opp midt i sentrumet sitt, vært så nervøs at jeg nesten har pådratt meg øre-skuldre, begynt så smått å øve meg på å drikke øl, klatret over en kjempeport kjempfull midt på natten, blitt solbrent uten sol og sovet ordentlig for første gang siden torsdag...

Dagens oppdrag: handling. Yay.