06 oktober 2008

Meme - Siste del.

Jeg tenker ofte at jeg ikke kan gjøre ting fordi jeg er redd for at andre skal tro at jeg tror at jeg er noe, jeg har ikke vært på tema-fest siden jeg vinglet gråtende hjem fra Halloween-nachspiel i beste kirketid utkledd som troll for tre år siden og jeg tror høsten må være min favorittårstid. Jeg har ledd av gårsdagens dumme Sif siden jeg våknet klokken to i dag og det beste med vinteren må være å være inne og kose seg. Jeg har aldri fått bot, men jeg må stadig betale for bøker jeg glemmer å levere på biblioteket.

Da jeg var liten hadde jeg en rekke undulater som het Pelle alle sammen, helt til jeg som vill og gal fjorten-åring kalte en for Harald.

Jeg ELSKER Jack Sparrow, men det er Elisabeth som har pirat-engelsk som språk på Facebook. Denne helgen skal jeg prøve å la være å gå helt bananas, dels for å nyktre meg selv opp litt, dels for å prøve å spare penger, men det spørs vel hvordan det går... leseuke er ikke alltid godt for moralen. Jeg har bursdag på julaften og vil mest av alt bli lykkelig.

Jeg skriver dette på min grinete bærbare pc, jeg har ikke smilt siden jeg så på The Secret Policeman's ball på tv i stad og jeg savner ingen akkurat nå. Det er godt å være for seg selv av og til.

Jeg har faktisk ikke noe behov for å dra noe sted akkurat nå, men jeg håper jeg skal få reise tilbake til Zimbabwe før jeg dør. Jeg er ikke så mye betatt som en smule sjarmert akkurat nå, jeg har ikke noe favorittnavn og jeg driver ikke på med bikinier. Skoleåret mitt startet i september, jeg var ikke på ferie forrige måned og jeg synes disse spørsmålene begynner å bli tullete - er det noen som leser enda?

Cruise har jeg aldri vært på, jeg har ingen søster, og jeg sitter på rommet mitt på loftet.
Forelsket har jeg ikke vært på en stund nå, og det er utrolig befriende. Det lengste jeg har vært på sykehus er et par timer for noen år siden da jeg måtte spise en pille og ble tvunget til å spise mat før jeg gikk. Jeg har ikke noe behov for å treffe noen akkurat nå og jeg har ingen smykker på meg, men jeg er grådig fornøyd med endelig å ha fått tilbake armbåndet mitt som jeg glemte på nachspiel forrige helg.

Nå er dette memet omsider ferdig, så nå skal jeg sove. I morgen er det leseuke og jeg har voldsomme ambisjoner om kontinuerlig skolearbeid frem til neste mandag. Yay.

----------------
Soundtrack: Lisa Ekdahl - Vraket

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Puh, jammen har du vært effektiv!

Tror nesten denne iherdige skrivinga kan kategoriseres som trening altså, sikkert like bra som å jogge! :)

Lykke til med leseuka- bruk den fornuftig... :)

Sif sa...

*knis*

Jeg har bare svart på spørsmål, da... Gikk du glipp av avsløringen eller ble du bare ikke nysgjerrig? :D

Elisabeth sa...

Joda er nysgjerrig jeg!
Hvem har du klina med?
Enten Ali eller Dan tror jeg... :)
Godt gjort å ikke huske det da!